Rólunk | ATLASZ Irodaház

ATLASZ Office Irodaház

Smart office solutions.

ATLASZ Office Irodaház - Budaörs

Az irodaház környezete

A környező polgárházakhoz illeszkedve az Atlasz ház Budaörs központjában, a templom és a posta közvetlen közelében található az Ébner György közben. Fekvése ideális, a főutcával párhuzamosan futó, attól csak pár lépésre lévő csendes kis utca nagyon előnyösen egyesíti magában a könnyű megközelíthetőség és a nyugodt környék előnyeit. Az Atlasz házban kialakított irodák, üzletek és a lakások közelében két buszmegálló is van. Az Atlasz Office Irodaház közelében található a 40-240-es busz Templom tér nevű megállója. Menetrend az alábbi linken elérhető. Budapest belvárosa autóval 15-20, busszal 25-30 perc alatt elérhető.

Az irodaház épülete

Az 1997-ben épített irodaház a mellette levő társasházzal együtt épült. A társasházban lakások, üzletek, irodák egyaránt helyet kaptak. Az irodaházban kiépített riasztó- és telefonrendszer, valamint számítógépes-hálózat található. Az irodaházat saját bejáraton át a sétáló utcáról lehet megközelíteni.

Az irodák és tárgyalók légkondicionáltak, fűtésük központilag megoldott. Az emeleti ablakokból és erkélyekről Kamaraerdőre, Budafokra vagy a Dunát övező hegyekre, dombokra lehet rálátni. Az épület alagsorában négy férőhelyes garázs és néhány raktár található. A környező utcákban további ötven-hatvan autó parkolhat.

Atlasz irodaház épület

Utazás és parkolás

Az ATLASZ Irodaház Budaörs történelmi óvárosában, a Templom tér közvetlen szomszédságában, az Ébner György közben fekszik. Személyautóval az M1-es és M7-es autópályák közös szakaszáról a Károly király útra lehajtva az 1-es főúton keresztül akadálymentesen, egyszerűen megközelíthető.
Tömegközlekedéssel az irodaház a Széll Kálmán térről a 140-es és 140A jelű, a Móricz Zsigmond körtérről a 240E jelű, valamint Kelenföld vasútállomás M4 metró végállomásáról 40-es és 88-as autóbuszokkal átszállás nélkül közvetlenül, 15-20 perc alatt elérhető.

Kapcsolódó szolgáltatások

Elérhetőségeink:

Atlasz Irodaház Budaörs

Cím:
2040 Budaörs, Ébner György köz 4.
Mobil: +36 30 991 61 31
Telefon: +36 23 444 172
Fax: +36 23 99 86 36
E-mail: atlas@atlas.hu

Gyors Árajánlat

Tudassa velünk igényeit és mi 30 percen belül jelentkezünk!

telefonos elérhetőség

Copyright [2010 - 2018] - [Zürich Consulting Kft. ] Minden jog fenntartva.